Project

Kantoor Exonet Zevenaar

Kantoor Exonet Zevenaar

Werken

Interieur voor nieuwbouw van internetbedrijf Exonet in Zevenaar.

Meer info >>

Vraag

Ruim voor de nieuwbouw van het eigen kantoorpand van Exonet in Zevenaar, werd ik door Intex Architecten betrokken bij het ontwerp. Hierdoor had ik ook nog enige invloed op bouwkundige zaken als trappen, ballustrades, systeemplafonds, wanden en algemene verlichting.

Het interieur is een fijne, strakke  basis geworden voor dit groeiende bedrijf, dat nu nog wat te ruim in zijn jasje zit.

Oplossing

De kroonluchters en het 3D-logo op de wand heb ik speciaal voor dit pand bedacht en laten maken. De kleur rood is de huisstijl en was ook al in het ontwerp van het pand aanwezig. Ik heb daar op doorgeborduurd maar wel wat donkere tinten en hout toegevoegd, anders zou het te klinisch worden.

De toiletkernen en een deel van de plafonds zijn antraciet en zwart geworden om meer sfeer en spanning te krijgen in het grote pand. De stalen trap is op een houten podium geplaatst. Deels hebben we gebruik gemaakt van reeds bestaand los meubilair, deels is nieuw, zoals de keuken met bar en koffiecorner. De verlichting speelt een grote rol.